Lentokonehangaarissa valmistetaan huippukelloja

Malmin lentoaseman hangaarissa valmistetaan rannekelloja, joita päästään testaamaan ”omalta pihalta”.

Suomalainen kellovalmistaja De Motu Watches tunnetaan maailmalla ensimmäisenä instrumenttikellon valmistajana. De Motu ilmailukellot valmistetaan Helsinki-Malmin lentoasemalla lentokonehangaarissa.

-Malmin lentoasemalta käsin meidän on helppo jalkauttaa suunnittelu- ja testaustoiminnot asianmukaiseen ympäristöön ja kansainväliset asiakkaamme saavuttavat meidät ilman ylimääräistä vaivaa, kertoo De Motun markkinoinnista vastaava ja Suomen menestyneimpiin taitolentäjiin kuuluva Sami Kontio.
Uusin tuote, R42 First Edition on suunniteltu ja valmistettu klassiseen ilmailutyyliin, kellon luettavuus ja käytettävyys vastaa lentokoneen ohjaamoinstrumentointia. R42 First Edition kronografi on testausvaiheessa vakuuttanut käytettävyydellään niin ammatti- kuin harrastelentäjätkin.

-Lentoasemalla saamme käyttäjiltä ensikäden palautetta suunnittelua ja tuotekehitystä varten. Lisäksi Malmin lentoasema tarjoaa tunnelman, joka on korvaamaton inspiraation lähde, Kallio huomauttaa.

R42 First Edition kelloa valmistetaan 300 kappaleen rajoitettu erä. De Motu Watches on suunnitellut kolme eri versiota eri pintamateriaalein, perustoiminnot ovat niissä samat. Kutakin versiota valmistetaan 100 numeroitua kappaletta.
-Koska toimiva lentokenttä palveluineen ja mahdollisuuksineen on tuotekehityksemme kannalta korvaamaton, lahjoitamme jokaisesta myymästämme R42 First Edition kellosta Malmin Lentoaseman Ystävät ry:lle 50 euroa Malmin lentokentän tulevaisuuden turvaamiseksi. R42 First Edition kronografin jälleenmyyntihinta on noin 1300 euroa.

Teija Loponen