Elitelle kultaa kauden päätöskisasta!

Onnelliset kultamitalistit. KUVA TUULA HEIKKINEN

SC Vantaan ja Tapanilan Erän seurayhteistyöjoukkue Elite päätti syyskautensa Tampereella, jossa kisattiin joukkuevoimistelun Gazz Open-kilpailu.

Elite voitti oman 14-16-vuotiaiden SM-sarjansa ylivoimaisesti, keräten kahtena päivänä yhteispisteet 34.134. Sunnuntain finaalissa syntyivät myös joukkueen syksyn ennätyspisteet 17.367, joten joukkue voi suunnata katseensa hyvillä mielin kohti kevätkautta.

Eliten saalis syksyn kolmesta kilpailusta oli lopulta yksi mitali kutakin väriä. Toinen seurayhteistyöjoukkue Elite Pre Jr pisti tuloksellisesti vieläkin paremmaksi voittamalla jokaisen syksyn kilpailunsa 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa huipentaen kautensa muutaman viikon takaiseen Suomen Mestaruuteen.

Syksyn kisakausi on saatu päätökseen ja ennen lyhyttä joululomaa nähdään vielä lähes kaikki Erän harraste- ja kilpajoukkueet perinteisessä joulunäytöksessä sunnuntaina 18.12. Mosahallilla. Joulunäytöksiä on kaksi, klo 10 ja 13.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliFallkullan asemakaava: Koulu, päiväkoteja, liikuntapuisto ja asuntoja
Seuraava artikkeliLonginojaan tulevia hulevesiä yritetään haihduttaa altailla