Urheilukeskus täynnä hyvää energiaa

Kuva Tapanilan Urheilukeskus

Tapanilan urheilukeskuksessa ei jääty miettimään, miten auttaa Aleppon lapsia. Kun joogaohjaaja Jaana Hoti sai hyvän idean, se toteutettiin pikavauhtia kahdessa viikossa. Lauantaina Tapanilassa jousiammuttiin, keilattiin ja joogattiin hyvällä energialla.

-Tämä tempaus sopii urheilukeskuksemme arvoihin ja on hienoa, että saimme tapahtuman pystyyn näin nopeasti. Kaikki olivat heti mukana ja päätettiin toteuttaa se, kertoo idean äiti Jaana Hoti.
Jousiammuntaryhmä oli täynnä innokkaita lajin kokeilijoita ja porukkaa opasti kokeneella otteella urheilukeskuksen Esa Rantanen. Nuolet alkoivat napsua tauluihin niin tarkasti, että lajin legenda Tomi Poikolainenkin olisi varmasti ollut ylpeä.

Jousiammuntaan oli tullut tutustumaan myös Ilari Peltomäki Suutarilasta.
-Vaimo osti tämän minulle isänpäivälahjaksi. Hieno kokemus, on niitä huonompiakin isänpäivälahjoja olemassa, hymyili Ilari.
Keilahallissa pari baanaa jäi vapaaksi, mutta tunnelma oli hyvä. Paikallinen kaverijengi oli keksinyt oivan tavan aloittaa pikkujoulunvietto. Hohtokeilassa musiikki soi, yläfemmat läpsyivät ja kaikkia kannustettiin.

Lauantain hyväntekeväisyystapahtuma Tapanilan urheilukeskuksella tuotti lähes tuhat euroa, jonka UNICEF toimittaa lyhentämättömänä Syyrian ja Aleppon lapsille. Tällä saadaan paljon elintärkeää apua, kuten puhdasta vettä, ruokaa ja lääkkeitä.

Markus Riutankoski

Edellinen artikkeliEräläiset mitaleille talkoiden ohella
Seuraava artikkeliLex Malmi kisaa Euroopan kulttuuripalkinnosta