Yrittäjämessut Suutarilassa

Suutarilaan on viime vuosina noussut paljon uusia asuntoja. Yrittäjämessuilla alueen yritykset pääsevät tekemään itseään tutuksi asukkaille. Kuva Teija Loponen

Siltamäki-Suutarila-Seura on järjestämässä alueen Kyläjuhlien yhteydessä 29.10. Yyrittäjämessut kaikille Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi alueen yrityksille.

-Olemme liikkeellä melko myöhään, koska kuvittelimme, että alueellisten yritysten yhteystiedot ovat helposti saatavissa. Näin ei kuitenkaan ollut. Tukeudumme jälleen kerran Koillis-Helsingin Lähitiedon ystävälliseen apuun. Toivottavasti mittava joukko alueemme yrityksiä näkee tilaisuuden rakentaa yhteistyötä alueemme asukkaiden kanssa.
Yritysmessujen paikka on Suutarilan Palvelukeskus, Seulastentie 11. Olemme varanneet messujen käyttöön sekä aulatilat että suuren osan juhlasalia, kertoo Siltamäki-Suutarila-seuran puheenjohtaja Pertti Svensson.
Suutarilan kirjasto ja Si-Su-Seura toteuttavat yhteisvoimin erittäin mielenkiintoisen lapsille ja lapsiperheille kohdistetun tapahtuman, joten messuyleisöä pitäisi riittää koko päivän ajaksi.

-Haasteemme on saada mittava joukko alueemme yrityksiä mukaan messutapahtumaan. Lähitieto-lehti jaetaan ensisijaisesti kotitalouksiin, joten tarvitsemme jokaisen kyläläisen apua kertomaan tutuille ja tuntemattomillekin yrityksille tulevasta messutapahtumasta, muistuttaa Svensson.
Hän toivoo, että yritykset pikaisesti ja viimeistään 10.10. mennessä vahvistavat osallistumisensa ja ilmoittavat yhteystietonsa Si-Su-Seuran sähköpostiosoitteeseen sisuseura@gmail.com. Samaan osoitteeseen voi osoittaa myös mahdollisia messuja koskevia kysymyksiä.
Svensson kertoo, että Palvelukeskuksessa on tarjolla pöytiä ja tuoleja riittävästi. Tilaisuuteen osallistuminen on yrityksille maksutonta.

-Toivomme myös, että saamme mukaan joukon pop-up-yrityksiä vaikkapa huolehtimaan tapahtuman monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta.
Nyt kaikki joukolla mukaan toteuttamaan alueemme yhteisöllisyyttä ja identiteettiä kasvattavaan tapahtumaan, jossa alueen asukkaat ja yrittäjät voivat löytää toisensa. Myös alueemme isot yritykset ovat tervetulleita imagomielessä, houkuttelee Pertti Svensson.

Teija Loponen