MPS myöhäisherännäisenä, Kultsu FC kaatui Puksussa

MPS:n liukas hyökkääjä Gullit Zolameso väänsi tiukasti Kultsun maalivahti Saku Pesosen kanssa. Kuva Heimo Laaksonen

Malmin Palloseura on entisen sian linjoilla parantaen otteitaan sarjakauden loppua kohden. Tuoreeksi vakuudeksi MPS napsi sunnuntaina Pukinmäen ruoholla kauden kolmannen voittonsa kellistämällä lappeenrantalaisen Kultsun maalein 3-2.

MPS:llä on edessään tippuminen takaisin Kolmoseen. Malmilaisten sarjasijoitus on viimeinen ja pinnoja on koossa 14. Jäljellä on kolme peliä, joista voitotkaan eivät takaa sarjapaikan uusimista Kakkosessa. Putoamisviivan yläpuolella on nyt Sudet 23 pinnalla, mutta roimasti paremmalla maalisuhteella kuin MPS.

Mutta voitto on aina poikaa! Voittoisan pelin jälkeen on pelaajien ja fanienkin mukava kotiutua. MPS ei lannistunut, vaikka Kultsu purjehti jo avausminuutilla 0-1 johtoon. 18. minuutilla MPS:n Aleksis Ulander tasoitti upeasti lukemiksi 1-1. Pari minuuttia ennen taukovihellystä ”ottelun mies” Mikko Vesterinen laukoi etukulmasta MPS:lle 2-1 taukojohdon.

Toisen jakson 48. minuutilla pääsi vieraiden Janne Borgström tuikkaamaan paluupallosta 2-2 tasoituksen. Tämän jälkeen kummallakin oli paikkoja siirtyä johtoon. 86. minuutilla MPS teki sen, Vesterinen täräytti oikeaan takanurkkaan 3-2 voittomaalin. Karjalan pojat oli lyöty.

MPS:lla on nyt edessään kaksi reissupeliä. Sunnuntaina 18.9. se kohtaa Lappeenrannan Kimpisellä PEPO:n, ja seuraavana sunnuntaina kello 14 malmilaisia isännöi Vaajakoskella FCV.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliLonginojan laakso sai ideasuunnitelman
Seuraava artikkeliTapanila-Seura haluaa säilyttää 100-vuotiaan koulun kyläläisten käytössä