Paikallistyrmäys sävytti tiukkaa futisviikkoa

Atleticon Jesse Ketonen, 17, oli alati vaarallinen PuiU:n puolustukselle. Kuvassa on Ville Holmströmin vuoro estää liukkaan keltapaidan eteneminen. Kuva Heimo Laaksonen

MPS/Atletico Malmi pehmitti käytännössä seitsemässä minuutissa Puistolan Urheilijat Pukinmäen paikallispelissä. Ponnistajat jatkoivat voittoisaa taivaltaan ja MPS/Old Stars hävisi runsasmaalisen ottelunsa.

Malmin Ponnistajat nykäisi kakkoslohkon kotiottelussa pöksyt alas aina varteenotettavalta vastustajaltaan, espoolaisilta SexyPöxyiltä. Kliimaksi nähtiin ottelun toisella jaksolla, jolloin Timo Tuovinen teki pelin ainoan maalin. Näin ponnareille maukkaat voittopinnat. Pistesaldo nousi 26:een, ja sarjasijoitus on neljäs.

Eilen tiistaina Ponnistajat isännöivät Ala-Malmin nurmella paikallisderbyä. Vastassa oli MPS/Old Stars, keväällä joukkueet tasasivat pisteet.

MPS/Old Stars teki Itä-Hakkilaan pisteettömän reissun. Kotijoukkue I-HK/OMV korjasi potin 4 – 2 voitolla. Malmilaisten maaleista vastasivat Ville Arima ja Teemu Kouri.

Eilen vanhat tähdet kisasivat paikallisherruudesta ponnistajien kanssa.

MPS/Atletico Malmi oli täynnä virtaa isännöidessään Pukinmäen nurmella Puistolan Urheilijoita. Seitsemän minuutin pelin jälkeen Atletico laittoi PuiU:n siltaan johtaen jo 3-0. Maalintekijät järjestyksessä Jonne Ketonen, Jesse Ketonen ja Mikko Kouri. Alkuiloituksen jälkeen ottelu hiukan tasaantui, 24. minuutilla Jonne Ketonen merkkasi toisella osumallaan taukoluvuiksi 4-0. 65 minuutilla Mikko Huupponen survoi päätösluvuiksi 5-0.

Paikallistyrmäys oli siinä, PuiU:lla oli ottelussa 3-4 käypää maalipaikkaa.

29:ään sarjapisteeseen noussut ”Tico” oli kunkku Puksun viheriöllä. Lauantaina 27.8. kello 16.30 Atletico ottaa Pukinmäessä vastaan tutun kiistakumppaninsa Töölön Taiston.

Puistolan Urheilijat koki Pukinmäessä edellä kerrotun selkäsaunan. Huomenna torstaina PuiU pelaa Lahdessa Mukkulan tekonurmella kovakuntoista FC Reipasta vastaan. PuiU tarvitsee vielä kipeästi pinnoja varmistaakseen sarjapaikkansa. Koossa on vasta 11 pistettä. PuiU on ainoastaan maalieron turvin putoamisviivan yläpuolella.

Heimo Laaksonen     

Edellinen artikkeliSirpa Kivilaakso vetämään Pukinmäen Taidekouluja : Sirkuskoulun liikuntasalista tehdään kaupat
Seuraava artikkeliKoko perheen oopperaa Malmitalolla : Hopeinen lusikka riemastuttaa