Ala-Malmin puiston Kesäparkki viihdyttää lomailijoita

Kesäparkki toimii Ala-Malmin puistossa säävarauksella 8.6.-10.6. ja 15.6.-17.6. noin klo 10-16 välisenä aikana.

Malmin Kesäparkki rakennetaan Ala-Malmin puistoon koululaisten kesäloman ensimmäisellä ja toisella viikolla keskiviikosta perjantaihin.

Kesäparkista löytyy kivaa tekemistä niin alakouluikäisille, nuorille kuin myös koko perheelle. Ohjelmassa tulee olemaan esimerkiksi katuliitutaidetta, pingistä, puistosuunnista, pihapelejä ja askartelua. Valtaosaan ohjelmista voi osallistua vapaasti, muutamiin tarvitaan ennakkoilmoittautuminen.

Kesäparkkiin kannattaa ottaa eväät mukaan ja viihtyä puistossa koko päivä. Pihapelejä voi lainata Mapeli-pyörän uumenista, lisäksi katusoitto ja muut yllätysohjelmat saavat ajan kulumaan.

Kaikki Kesäparkin toiminta on maksutonta. Nonstop-työpajoihin on vapaa pääsy. Puistoteatteri-minikursseille, Puistoselfie-valokuvaustyöpajoihin ja Sarjistyöpajoihin on rajallinen määrä paikkoja ja siksi niin tulee ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla malmitalo.tuotanto@hel.fi.
Kesäparkissa mukana Malmin kirjasto, Malmin nuorisotalo, Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu, Pohjois-Helsingin Bändikoulu, Malmin toimintakeskus, 09 Helsinki Human Rights, Leikkipuisto Filpus, Operaatio Pulssi! sekä Helsingin kulttuurikeskus.

TL

Edellinen artikkeliLähimmäisapu sai opetuskirjoja
Seuraava artikkeliJuhlitaan Helsinkiä