Nuorisotalolla vetäjän vaihdosta ilta

kuva Aino Heikka

Helsingin NMKY palauttaa Pukinmäen nuorisotalon ohjakset takaisin Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskukselle heinäkuun alussa. Helsingin nuorisolautakunta on päättänyt asian syyskuussa 2015.

Päätös ei tarkoita, että Namikan alueella tekemä nuorisotyö lentää romukoppaan. Yhteistyö järjestöjen, nuorten ja asukkaiden kanssa tulee jatkossakin olemaan tärkeä osa aluevastuullisen toiminnan toteuttamista.

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus ja alueella jo 14 vuotta nuorisotyötä tehnyt Namika järjestävät tiedotustilaisuuden, jossa kerrotaan Pukinmäen nuorisotalon toiminnan jatkosuunnitelmista.

Tilaisuudessa käsitellään tulevaa muutosta ja paikalle saapuvilla on tilaisuus kertoa mielipiteensä ja tarpeensa. Tiedotustilaisuus on suunnattu kaikille alueen toimijoille ja asukkaille lapsista aikuisiin.

– Palveluiden tuottamisen kannalta asukkaiden ja toimijoiden osallistuminen yllämainittuun tilaisuuteen on tärkeää, järjestäjät kutsuvat.

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksesta keskustelemassa ovat pohjoisen nuorisotyön osaston osastopäällikkö Heidi Hållman ja Malmin nuorisotyöyksikön toiminnanjohtajaksi siirtynyt Martti Poteri.

Pirjo Pihlajamaa

Tiedotustilaisuus ke 1.6.2016 klo 18. Pukinmäen nuorisotalo, Säterintie 2.

Edellinen artikkeliTapanilan tehdas haluaa koillisen Kaapeliksi
Seuraava artikkeliAika kerätä etanat