Värikkäät paikallisväännöt sisälsivät draamaa

Taisto Puistolassa oli tuimaa. Kuvassa PuiU:n valkopaita Ilmari Tiainen jarruttelee Atleettien hyökkäysintoa. Kuva Heimo Laaksonen

Takana on yleisöä vetänyt paikallistaistojen viikko. MPS/Atletico Malmi kiri Puistolassa voittoon PuiU:sta. MPS/Old Stars yllätti Malmin Ponnistajat tasapelin tuoneilla kahdella viime minuuttien maaleilla.

Puistolan Urheilijat otti koti-Koudalla vastaan MPS/Atleticon ja parisatapäisen yleisön. Ensi jakso oli tasainen. Atleeteilla oli alussa vientiä, ja PuiU:lla oli omat herkkupaikkansa jakson lopulla. Toinen puoliaika oli malmilaisten, semminkin kun kotijoukkueen maalivahti Aleksi Helanderin takareiden paukahdus vei hänet pois kentältä. Heti tämän jälkeen Mikko Huupponen pyssytti vieraiden 0-1 johtomaalin. Ottelun loppupuolella Tranbinh Trong latasi kulmapotkutilanteesta 2-0 päätösosuman. Taisto päättyi dramaattisesti, kun Atleticon Ville Ruuskalta rikkoontui kamppailutilanteessa sääriluu. PuiU:n puolustaja Mika Jaakkola hoivasi ammattimiehen pätevyydellä Ruuskaa kunnes ambulanssi lipui ruohikolle.
PuiU menee perjantaina kello 19 Klaukkalan tekonurmelle kovan NJS:n vieraaksi. Atletico isännöi nyt lauantaina kello 16.30 Pukinmäen nurmella CLE:tä.

Malmin Ponnistajat otti Siltamäen nurmella kotijoukkueena vastaan MPS/Old Starsin. Ponnistajat olivat lievästi niskan päällä. Joel Tuovisen ja Miki-Casimir Tissarin maaleilla se olikin jo turvallisen tuntuisessa johdossa paikallisderbyn lähetessä loppua. Mutta mitä? Vanhat tähdet syttyivät viime sekunneilla. Joni Meronen ja Ville Arima sinetöivät täysosumillaan lopputulokseksi 2-2.

Ponnistajien seuraava koitos on Myllypurossa tiistaina 31.5. kello 19.30 HerTo:a vastaan. Old Stars taas jatkaa paikallisketjua kohtaamalla lauantaina 28.5. kello 16 Pihlajamäen tekiksellä PK-35:n.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliYleiskaavaehdotus haluaa hakata jokilaakson hahmometsät
Seuraava artikkeliTapanilan tehdas haluaa koillisen Kaapeliksi