Flash mob pysäytti ohikulkijoita: Satoja tenavia kokoontui laululeikkeihin

flash mob
Kotinummessa koettiin laululeikkien ja yhteen kokoontumisen riemua! KUVA TEIJA LOPONEN

Helsingin varhaiskasvatusvirasto järjesti Sata salamaa flash mob- tapahtuman torstaina kello 10 Narinkkatorilla. Samaan aikaan Koillisessa kokoonnuttiin flash mob merkeissä laulamaan ja leikkimään Kotinummen ja Unikon puistoissa.

Kotinummen puisto koki melkoisen valtauksen torstaina aamupäivällä, jolloin sinne suuntasi kulkunsa satojen päiväkotilasten somat paririvit Tapanilasta, Malmilta, Tapaninvainiosta ja Sepänmäestä.

Heijastinliiveissä kulkevia päiväkotiryhmiä marssi tapahtumapaikalle ainakin päiväkodeista Karvikka, Poutapilvi, Vilppula, Kotinummi, Raitti, Suvi, Pieksu, Takatasku, Impivaara, Saniainen, Viskuri, Immola, Tilhi ja Ylä-Malmi.

Päiväkotilasten lisäksi puistoon suunnisti runsaasti perhepäivähoitajia lapsineen sekä viereisen leikkipuisto Kotinummen väki.

Ihan ensin vähän lämmiteltiin hassuttelevalla laululeikillä ja sitten jo kajautettiin ilmoille ihan oikeine koreografeineen tapahtuman teemakipale, Antti Tuiskun laulama Sata salamaa.

-Tapahtuma onnistui aivan mahtavasti ja oli todella kivaa, että tuon teemakappaleen lisäksi leikitettiin muutama muukin ihan oikea lasten laululeikki. Narinkkatorilla oli ollut vain yhden kerran se ”Sata Salamaa”-biisi ja siinä kaikki, kertoo päiväkoti Kotinummen johtaja Leena Timonen.
Malmi-Pukinmäen varhaiskasvatusalueella tapahtuma toteutettiin myös leikkipuisto Unikossa Pukinmäessä.
-Muutama esiopetusryhmä tältä alueelta oli myös Narinkkatorilla, mutta suurin osa otti osaa tapahtumaan täällä lähempänä, Kotinummen tai Unikon puistoissa, Timonen tietää.

Monisatapäinen lapsijoukko laulamassa ja leikkimässä herätti myös ohikulkijoiden kiinnostuksen ja moni tuli lähemmäs kurkistamaan, mitä kummaa puistossa oikein tapahtuu.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliYhteistä iloa
Seuraava artikkeliTöyrynummen koulukin on homekoulujen listalla