Ponnistajat jyrää, Atletico ja PuiU voittojen makuun

Voittomaalin esitilanne. Tikkurilan maalivahti pelasi itsensä ulos pallosta ja PuiU:n valkopaita "Johnny" laukoo kohti maalia, jossa puolustaja torjuu vedon käsillään. Tuomitusta rankkarista syntyi 2-1. KUVA Heimo Laaksonen

Toinen kierros oli melko antoisa. Malmin Ponnistajat mellastivat murskavoiton Itä-Hakkilassa. MPS Atletico kellisti ”Lahessa” Repen. PuiU korkkasi Puistolassa sekä kentän, että voittotilin. MPS/Old Starsin oli antautuminen PK Keski-Uusimaalle.

MPS/Atletico Malmi kävi ryöstömatkalla yöottelussa Lahden Kisapuistossa. Saaliina oli kotijoukkue Reipas, joka sai todeta malmilaiset paremmikseen 0-3 luvuin. Kentällä tilanne ei ollut ehkä näin selvä, mutta maalit ratkaisevat. Atleticon maalisankari oli Jonne Ketonen, joka työsti kaikki kolme täysosumaa. ”Repen” kaato avasi atleettien voittosarakkeen.

Lauantaina 7.5. kello 16.30 Atletico saa Tapanilan tekonurmella vastaansa Etelä-Suomen kohutuimman joukkueen, korsolaisen FC Legirus Interin, jonka monikansallinen ryhmä on tehnyt vastustajista murusia selvin numeroin. Luvassa mielenkiintoinen koitos!

Malmin Ponnistajat ovat hirmuisessa iskussa. Avauskierroksella kaatui PK-35 3-0 ja nyt toisella rundilla ponnarit ryöpyttelivät IHK/OMV:n peräti 7-0. Ottelun mies oli malmilaisten Joel Tuovinen, joka mätti peräti neljä maalia. Muut maalarit olivat Olli Runsas, Topias Tikka ja Timo Tuominen. Osasyy ponnarien maalikarkelointiin löytyy kotijoukkueesta, josta lensi tekonurmen ulkopuolelle peräti kaksi pelaajaa.

Ponnistajat jatkavat mellastamistaan jo huomenna torstaina 5.5. kello 15.30 Tapulin tekonurmella, jossa vastaan asettuu maineikas HPS.

Puistolan Urheilijoilla oli jännät paikat perjantaina ennen kotikenttäavausta Tikkurilan Palloseuraa vastaan. Puistolan Koudan hiekka-areenan verhoileminen tekonurmella jäi viime tippaan. Jännitys huipentui onnellisesti, joukkueet pääsivät kuin pääsivätkin korkkaamaan nippa nappa kenttäviivoituksiltaan kuivuneen viheriön. Liki kaksisataapäinen yleisö sai nähdä tasaisen väännön. Sami Rinta-Kahila vei ensi jaksolla PuiU:n 1-0 johtoon. TiPS kuitenkin kuittasi miltei heti perään Miikka Hyvärisen puskulla taukoluvuiksi 1-1. Ottelun kulminaatiopiste oli toisen jakson puolivälissä, kun Samy Talat teki 2-1 voittomaalin tuoreelta rangaistuspilkulta. Tilannetta edelsi TiPS-puolustaja Ville Hovin nyrkkeilytorjunta maaliviivalta, tilanteessa jossa pallo olisi muuten mennyt maaliin. Hovin peli loppui siihen, ja lopun ajan PuiU sai pelata ylivoimalla. Mainioista tilanteista huolimatta puistolalaiset eivät onnistuneet lisämaalien teossa.

Ensi lauantaina 7.5. kello 15.00 PuiU:lla on Töölön PK 6:lla vastassa vaarallinen sarjanousija CLE.

MPS/Old Star avasi kotipelit Tapanilan Moisiontien häkissä. Vastassa oli yksi lohkon voittajasuosikeista PKKU. Ja hyvä se olikin. ”Vanhat tähdet” saivat todellisen puolustusharjoituksen. Keravalaiset jyräsivät kovalla temmolla läpi ottelun. Näytös päättyi malmilaisten 0-3 tappioon. Kotijoukkueen puolustus ansaitsee kuitenkin hyvät pinnat urhokkaasta esityksestään.

MPS/Old Stars käy seuraavaksi perjantaina 6.5. kello 20 Tapiolan 3 tekonurmella FC Honka/Akatemian kimppuun.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliKevät tulee – hopeasiipi saapuu Malmille
Seuraava artikkeliPukinmäen Taidetalossa uusia tuulia