Lentokenttäaloite kaatui 55-29

lentoasema
Malmin lentokenttä valittiin vastikään Euroopan uhanalaisimpien kulttuuriperintökohteiden 2016 joukkoon. Valtuusto vahvisti uhanalaisuuden keskiviikkoiltana. KUVAAJA RAINE HAIKARAINEN

Malmin lentokentän jatkumisen puolesta tehty kuntalaisaloite ei saanut valtuuston enemmistöä puolelleen. Keskiviikkona valtuustossa käydyssä äänestyksessä kentän rakentamisen kannalla olevat voittivat äänin 55-29.

Tiukkaa keskustelua asiasta käynyt valtuusto päätti, ettei Malmin lentokentän säilyttämisen vuoksi tehty kuntalaisaloite aiheuta jatkotoimia. Kuntalaisaloite on kannatuslukemiltaan Suomen suurin ja sai taakseen yli 13 000 ihmistä.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliLiikuntalautakunta nautti ja hikoili erityisjalkapalloilijoiden kanssa
Seuraava artikkeliRakentamisohjelmassa vuosille 2017-2026: Jakomäkeen ja Malmille uudet koulut