Heikinheimoa etsitään Nikkilän kylästä

Sipoon Nikkilän alueella tullaan lähipäivinä suorittamaan myös laajempi etsintä Itä-Uudenmaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun eli Vapepan avustuksella. KUVAT POLIISIN ARKISTO

Poliisi on etsinyt tuloksetta Tapanilasta vuoden alussa kadonnutta Päivi Heikinheimoa Sipoosta.heikinheimo

49-vuotiaan Heikinheimon puhelimen sijaintitiedot linkittyvät 2.1.2016 Malmin Kalmistotielle. Myöhemmin samana päivänä sijaintitiedot osuvat Sipoon Nikkilän kylän alueelle. Viimeinen sijaintitieto on samalta seudulta 5. päivä tammikuuta.

Poliisi pyytää Sipoon Nikkilän kylän alueella ja sen ympäristössä kiinteistöjen haltijoita tarkastamaan tonttinsa ja siellä olevat ulkorakennukset, ladot ja muut suojaisat tilat. Erityisesti poliisi pyytää tarkastamaan Nikkiläntien pohjoispuoleisten kiinteistöjen alueet.

Poliisi on saanut kansalaisilta lukuisia vihjeitä, mutta yhtään henkilöhavaintoa ei ole lukuun ottamatta 1.1.2016, jolloin Heikinheimo on käynyt Malmilla pankkiautomaatilla.
Poliisi pyytää edelleen henkilöhavaintoja Heikinheimosta erityisesti Nikkilän ja lähialueen asukkailta. On mahdollista, että Heikinheimo on saapunut Helsingistä Nikkilään kävellen esimerkiksi Sipoonkorven ulkoilureittejä pitkin.

Havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai numeroon 0295 417 935 / johtokeskus.

Heikinheimo käyttää silmälaseja, on noin 165 cm pitkä, vartaloltaan normaali, hiukset ovat ruskeat ja polkkatukkamaiset.
Katoamishetkellä hänellä oli todennäköisesti luonnonvalkoinen reiteen asti ulottuva ulkoilutakki, valkoinen villapipo ja lapaset, viininpunaiset vakosamettihousut, vaelluskengät, tummanvihreät tai vihreän ruskeat vaelluskengät, sininen isohko käsi- tai olkalaukku, silmälasit, valkokuorinen Samsung-matkapuhelin ja mahdollisesti rinkka.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliKuutosten jälkeen siirrettäisiin viidesluokkalaiset
Seuraava artikkeliFakta homma upposi kirjastossa