Etusivu Urheilu Erä selätti Indiansin

Erä selätti Indiansin

Otahalli on tupannut olemaan Tapanilan erälle hankala paikka voittaa. Niin meinasi olla viime perjantainakin isäntäjokkue Indiansin kiriessä tasoihin. Mutta Erän kokemuspaketti Kapanen & Kosola tuikkasi loppuhetkillä 5-4 voittomaalin.

Avauserä oli mosalaisten. Viiden minuutin jälkeen Mikko Jolmalla oli ilo avata maaliosasto Tom Strömstenin syötöstä. Erän lopulla Lauri Kapanen tyylitteli rangaistuslaukauksella Erän johtolukemiksi 2-0.

Toisessa erässä Kapanen täräytti jo 3-0 johdon. Kiitos puoustusvirheiden, Indians kavensi lukemiksi 2-3. Ei hätää, Tom Strömsten  ehätti vielä tekaisemaan 2-4 taukoluvut.

Päätöseräkin käynnistyi juhlavasti, Tuomas Iiskola lämäsi taululle 2-5 johtoluvut. Masut valtasi hyvät olot, Indians ei antautunut, vaan teki kolme häkkiä, 5-5. Potti kääntyi kuitenkin Mosaan, kun Jussi Kosola jatkoi ottelun parhaana palkitun Kapasen syötön intiaanien rysään. Se oli 5-4 voittomaali!

Erä on nyt 17 pelin jälkeen 21 pisteellään sarjassa kuudentena. Huomenna torstaina Erä on Nokian KrP:n vieraana. Viikon päästä, 27.1. kello 18.30 on Vantaan Energia Areenalla tunnelmaa. Vastassa on tuolloin hallitseva Suomen mestari SPV, jolla on tällä hetkellä yhtä monta sarjapinnaa kuin Erällä.

Heimo Laaksonen