Erän naisilla kirittävää uuteen vuoteen

Erän Anna Yli-Kojola, vas, väänsi tiukasti M-Teamin Minttu Tuomisen kanssa viikko ennen joulua. KUVA SALIBANDYLIIGA

Tapanilan Erän naisten edustusjoukkueella, Erä III:lla riittää kirittävää uuden vuoden alkajaisiksi, jos ”Keppana” mielii kevään pudotuspeleihin taistelemaan mestaruudesta tai hienosta liigasijoituksesta.

Erättärillä olisi joulun alla ollut oiva tilaisuus kohentaa asemiaan voittamalla Mosaluolassa samoissa pisteissä pyörivä M-Team. Mutta kepulisti kävi, tiukkojen vaiheiden jälkeen Erä III joutui tyytymään 1-3 tappioon. Ottelu oli kovin tasainen, erät päättyivät 0-1, 0-1 ja 1-1. Selkäsauna vahvistui ottelun viimeisellä minuutilla kotijoukkueen jahdatessa 1-2 tilanteessa tasoitusmaalia ilman maalivahtia. Vihulainen niittasi päätösminuutilla Erän tyhjään rysään 1-3 päätösluvut.

Erä III on nyt sarjataulukossa 8 pisteellään yhdeksäntenä. Kahdeksan parasta selviää pudotuspeleihin. Seuraavaksi edessä on 9.1. kova pistetaisto Jyväskylässä. Emäntänä on Happee, jolla on niinikään Erän lailla koossa 8 sarjapinnaa. Tämän jälkeen Erä III esiintyy faneilleen keskiviikkona 13.1. klo 18.30 kotihallissaan Mosassa. Mielenkiintoisena mittarina on tuolloin porvoolainen PSS, joka lymyää sarjataulukossa viidentenä 17 pisteellään.

Heimo Laaksonen