Erän naisilla kirittävää uuteen vuoteen

Erän Anna Yli-Kojola, vas, väänsi tiukasti M-Teamin Minttu Tuomisen kanssa viikko ennen joulua. KUVA SALIBANDYLIIGA

Tapanilan Erän naisten edustusjoukkueella, Erä III:lla riittää kirittävää uuden vuoden alkajaisiksi, jos ”Keppana” mielii kevään pudotuspeleihin taistelemaan mestaruudesta tai hienosta liigasijoituksesta.

Erättärillä olisi joulun alla ollut oiva tilaisuus kohentaa asemiaan voittamalla Mosaluolassa samoissa pisteissä pyörivä M-Team. Mutta kepulisti kävi, tiukkojen vaiheiden jälkeen Erä III joutui tyytymään 1-3 tappioon. Ottelu oli kovin tasainen, erät päättyivät 0-1, 0-1 ja 1-1. Selkäsauna vahvistui ottelun viimeisellä minuutilla kotijoukkueen jahdatessa 1-2 tilanteessa tasoitusmaalia ilman maalivahtia. Vihulainen niittasi päätösminuutilla Erän tyhjään rysään 1-3 päätösluvut.

Erä III on nyt sarjataulukossa 8 pisteellään yhdeksäntenä. Kahdeksan parasta selviää pudotuspeleihin. Seuraavaksi edessä on 9.1. kova pistetaisto Jyväskylässä. Emäntänä on Happee, jolla on niinikään Erän lailla koossa 8 sarjapinnaa. Tämän jälkeen Erä III esiintyy faneilleen keskiviikkona 13.1. klo 18.30 kotihallissaan Mosassa. Mielenkiintoisena mittarina on tuolloin porvoolainen PSS, joka lymyää sarjataulukossa viidentenä 17 pisteellään.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliLiikunta tuo myös uusia ystäviä
Seuraava artikkeliJäälinna saa toisen mahdollisuuden