Atletico ja PuiU kovaan lohkoon, Ponnistajat ja MPS/Old Stars päässevät helpommalla

Menneellä kaudella PuiU:n valkopaidat väänsivät paikallishengesssä MPS:n keltapaitojen kanssa. Tulevalla kaudella PuiU:a vastaan MPS:n keltaista edustaa MPS/Atletico Malmi.

Huh,huh päästeltiin MPS/Atletico Malmin ja Puistolan Urheilijoiden leireissä, kun viime viikolla julkistettiin Kolmosen lohkojaot tulevalle kaudelle. Atleetit ja puiulaiset eivät kauhistelleet pääsemistä samaan lohko 3:een. Päinvastoin, paikallisottelut ovat yksi kauden suola.

Mutta muut jengit ovat kunnioitettavan hyvän tuntuisia, ainakin etukäteen.
Huippuna tässä lohkossa on venäläiskorsolainen FC Legirus Inter, joka vahvoilla taustoillaan saattaa olla kivenkova vastustaja. Lisäksi vastaan tulevat mm. ”jokavuotiset nousijajoukkueet” HyPS, RiPS ja Lahden Reipas. Tasoa tarjoaa myös nurmijärveläinen NJS, joka kävi päättyneellä kaudella mittaamassa osaamistaan Kakkosessa. Muut mielenkiintoisen lohkon 3 joukkueet ovat: NouLa, Töölön Taisto, PK K-U/Allianssi, CLE ja Töölön Vesa.
Malmin Ponnistajat sekä yllätysnousun tehnyt MPS/Old Stars päässevät lohkossa 2 kohtuulliseen seuraan. Pelin pitää kyllä kulkea sielläkin, mitään ei saa ilmaiseksi. Lohkon 2 etuna on myös maantiede, ponnarit ja MPS:n starat pääsevät vähillä bensoilla vierasotteluihin.

Lohko 2:n muut joukkueet ovat: PK Keski-Uusimaa, FC Kontu, Sexypöxyt, HPS, I-HK/OMV, Tikka, SibboV, HerTo, Akilles, ja  Honka/Akatemia.
Palloliiton Helsingin ja Uudenmaan piirien nyt julkistamat lohkojaot ovat alustavia, niihin saattaa tulla vielä muutoksia.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliMalmilla joulukalenteri laulaa, Mosassa koetaan yllätyksiä
Seuraava artikkeliAlppikylänhuippu kuntoon ja neljä muuta hanketta