Kuvakilpailun vime hetki: Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi-alueen hyvät tai huonot puolet

Suutarilan tonttupolku. KUVA TEIJA LOPONEN

Siltamäki-Suutarila-Töyrynummi-alueen hyvät tai huonot puolet

Vielä ehtii lähettää kuvallisen mielipiteensä siitä, mitä hyvää alueeltamme löytyy ja miten se saataisiin entistä paremmaksi, ja toisaalta mitkä asiat tai kohteet kaipaavat korjaamista ja uutta tulemista.
Kilpailusisällön muodostavat kuvaparit hyvää/huonoa.
Vaikka hyvä kuva kertookin enemmän kuin tuhat sanaa, toivotaan niihin myös kuvatekstejä. Digikuvia jpg-muodossa voi lähettää vielä 21.10. saakka osoitteeseen: hannu.puukko@kolumbus.fi

Kilpailusarjat ovat: koululaiset ja nuoret n. 7–25 vuotta, työikäiset n. 26–60 vuotta sekä seniorit yli 60 vuotta. Kunkin sarjan kolme parasta kuvaparia + tekstiä palkitaan Kyläjuhlassa 24.10.2105. Juhla pidetään Suutarilan palvelukeskuksessa klo 14 alkaen.

Kuvien ja kuvatekstien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla/kirjoittajalla. Kilpailun järjestäjillä on oikeus julkaista kuva/teksti paikallislehdessä tai nettisivuillaan. Kuvat ja tekstit tullaan palauttamaan tekijälleen. Kuvaaja/kirjoittajan tulee ottaa huomioon vastuunsa kuvissa esiintyvien henkilöiden suostumuksesta sekä kuvien ja tekstien sisällöllisestä loukkaamattomuudesta.

Kuvaterveisin Suutarilan Omakotiyhdistys ja Siltamäki-Suutarila-Seura

Edellinen artikkeliTuukka Saimen sai tunnustuksen nuorten työllistämisestä
Seuraava artikkeliHyvän päivä näkyi teoissa