Kolmen voiton viikko, MPS nousupaikalla

MPS:n vikkelä hyökkääjä Samuli Markkanen pääsi nopeasti toimitetun vapaapotkun jälkeen tekaisemaan 5-1 päätösluvut FC Reippaan maaliin. KUVA HEIMO LAAKSONEN

Kolmoslohkossa MPS:n edustusjoukkue vankisti asemiaan nousijaehdokkaana kylvettämällä FC Reippaan. PuiU peesaa ennen ensi lauantain paikallisderbyä neljäntenä voittaen Viikigit/2:n. Ponnistajat nyrvähti PK K-U/Allianssille 1-2. Kakkoslohkossa MPS/Atletico Malmi poimi pinnat HerTo:lta ja on valmis kohtaamaan lauantaina kärkijoukkue EsPa:n.

MPS:n edustusjoukkue on iskussa. Se johtaa lohkoa tasapistein (32) Riihimäen Palloseuran kanssa. Viime tiistaina nousijaehdokas FC Reipas sai tuta malmilaisten väkevyyden. MPS riepotteli Mosan nurmella lahtelaiset raitapaidat 5-1 luvuin. Keltapaidoista nousi mukavasti esiin B-juniori-ikäinen Aleksis Ulander avausmaalillaan ja kahdella maalisyötöllä. MPS:n muut maalarit olivat Niko Leppikorpi, Mikko Halme, Mikko Vesterinen ja Samuli Markkanen.

Tulevana lauantaina 22.8. kello 15 Mosan hyväkuntoisella nurmella otellaan paikallishengessä MPS:n isännöidessä sarjassa viisi pinnaa takanansa olevaa PuiU:a. Ensi tiistaina 25.8. klelo 18.30 MPS saa Mosalle vieraakseen sarjapaikasta taistelemaan joutuneen Hyvinkään Palloseuran.

Puistolan Urheilijat jatkoi perjantaina hyvien esitystensä sarjaa Koudan nurmella. Nyt kaatui FC Viikingit/2 2-0 etenkin ensi jakson mallikkaan peliesityksen jälkeen. Kotijoukkueen rysät tekivät Samy Talat ja Markus Rosenblad.
PuiU:lla on kasassa 27 sarjapinnaa. Edessä on kaksi paikallisderbyä, lauantaina Tapanilassa MPS ja ensi viikon torstaina 27.8. kello 18.30 Ala-Malmilla Malmin Ponnistajat.

Ponnistajat jatkoivat hiukan aaltoilevaa kauttaan. Takana olevan viikon tiistaina ponnarit kokivat Ala-Malmilla inhottavan 1-2 tappion PK K-U/Allianssille. Kotijoukkueen ainokaisen maalin värkkäsi Miki-Casimir Tissari. Ponnistajat ovat kuitenkin 18 pisteellään lohkon keskivaiheilla.

Eilen tiistaina Ponnistajat olivat tiukassa paikassa Riihimäen Palloseuran vieraana. Ja perjantaina on suuntana Lahden KIsapuisto, jossa vastassa on FC Reipas.

MPS/Atletico Malmi on 29 pisteellä vahvasti kakkoslohkossaan toisena, edellä ja kärjessä on 10 pisteen eron turvin nousijaehdokas numero yksi EsPa. Atletico jatkoi viime tiistaina voittoisaa kulkuaan jättäen Herttoniemen Toverit pisteittä. Ottelu päättyi malmilaisten 2-1 voittoon, täysosuman tekijöinä olivat Janne Hampaala ja Mikko Kouri.

Nyt lauantaina 22.8. kello 14.45 on edessä suuri ottelu. Atletico käy silloin Pukinmäen nurmella häviöttä olevan EsPa:n kimppuun. Harmi vain, että tämä kärkiottelu pelataan samaan aikaan jolloin tanner tömisee Tapanilassa MPS Edustuksen ja PuiU:n ratkoessa välejään.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliKuntalaisaloite lähdössä valtuustokäsittelyyn
Seuraava artikkeliTaiteiden yönä tallustellaan paikasta toiseen