Puistolalaisnaapurit alkoivat heti auttaa tulipalon uhreja

Palaneen talon naapurit perustivat auttamisringin. Puistolan tulipalo –nimiseen ryhmään liittyy koko ajan uusia jäseniä. KUVAKAAPPAUS FACEBOOK-RYHMÄSTÄ

Tänään iltapäivällä tulipalossa kotinsa menettäneen puistolalaisperheen hyväksi syntyi nopeasti keräys Facebookissa. Tunti ryhmän perustamisen jälkeen siinä oli jo yli sata jäsentä,  jotka ovat valmiit kantamaan kortensa kekoon kotinsa menettäneen perheen vuoksi.

Ryhmässä käydään läpi, mitä kaikkea apua perhe tarvitsee. Ensiapuna alettiin kerätä vaatteita ja kosmetiikkaa perheen teinitytölle ja -pojalle. Yksi ryhmään liittynyt naisjäsen lupasi mennä tänään kello 18-19.30 Nurkan monitoimitalolle, jossa auttamishaluiset voivat käydä osallistumassa lahjakorttiin.

– Päivystän Nurkalla siinä altaan kupeella, raitapaita ja valkoiset housut, hän tiedottaa.

Puistolalaisperhe menetti omakotitalonsa nopeasti edenneessä tulipalossa tänään iltapäivällä kahden aikaan. Talon sisällä olleet lapset ennättivät pelastautua ulos ja ottaa perheen kissat mukaansa. Lemmikkirottaa ei saatu pelastettua.

Monitoimitalon lähellä sijainnut talo paloi maan tasalle. Palokunta sai estettyä palon leviämisen viereisiin taloihin.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliYlä-Malmin torin suihkulähteellä on toivoa
Seuraava artikkeliLiikennemelun huipuiltakin pitää päästä suojaan