Kaikki voittivat!

PuiU:n parhaana palkittu Lasse Saari laukoi rangaistuspotkusta 1-0 johtomaalin. KUVA HEIMO LAAKSONEN

Olipa kierros, koillishelsinkiläiset kahmivat pelkkiä voittoja. Kolmoslohkossa MPS ampaisi kärkeen voittamalla Keravalla ja Malmin Ponnistajien riistäessä voiton ex -kärkijoukkue Kontulta. PuiU jatkoi hyviä otteitaan kukistamalla Spartakin. Kakkoslohkossa MPS/Atletico Malmi hinasi itsensä sarjakakkoseksi nitistämällä Tuusulan Palloseuran.

MPS:n edustusjoukkue nousi perjantai-iltana kukkulan kuninkaaksi. Se kävi Keravalla voittamassa heikohkon PK K-U/Allianssin 2-0. Näin MPS siirtyi 29 pinnallaan lohkon piikkipaikalle tasapisteissä Kontun kanssa, kun samana iltana Ponnistajat tarjosivat malmilaista veljesapua voittamalla FC Kontun tiukasti 2-1.

Eilen tiistaina MPS otteli Mosassa aina vaarallisen Reippaan kanssa. Seuraava peli malmilaisilla on Mosan nurmella vasta lauantaina 22.8. kello 15, vastassa tuolloin naapuri PuiU.

Puistolan Urheilijat jatkoivat hyvien otteluidensa ketjua kotisametillaan. Aina vaarallinen Spartak kaatui hyvän peliesityksen jälkeen toisen jakson maaleilla puhtaasti 3-0. Maalareina Lasse Saari (rp), Samy Talat ja Ilmari Tiainen.
Raati Aimo Valtonen ja Veka Rantala palkitsivat joukkueidensa parhaina Lasse Saaren ja Spartakin maalivahti Pervov Denysin. PuiU on nyt 24 pisteellä lohkossa neljäntenä, 5 pistettä MPS:aa jäljessä. Kotipelit jatkuvat perjantaina kello 19.30 Koudan nurmella. Mittarina on FC Viikingit/2.

Malmin Ponnistajat palasi pitkältä kesätauoltaan unisena. Se hävisi tiistain syysavauksessa Ala-Malmilla lohkon jumbojoukkue Akillekselle tylysti 1-5. Se siitä, kolmen päivän päästä perjantaina uudestisyntynyt joukkue kaatoi lohkon kärkijoukkue Kontun 2-1. Valmentaja Vesa Hiltunen kehui suojattiensa pelanneen täysin sovitun taktiikan mukaisesti. Maalit tekivät Pasi Pajula ja Miki-Casimir Tissari.

Eilen Ponnistajat isännöivät Ala-Malmilla PK K-U Allianssia ja ensi tiistaina 18.8. se matkaa vieraspeliin haastamaan sarjakolmosta Riihimäen Palloseuraa.

MPS/Atletico Malmi on kakkoslohkossa myös hyvässä putkessa. Torstaina se kellisti Puistolan ”evakkokentällä” Tuusulan Palloseuran varmasti 3-1. Iiro Helinen teki kulmatilanteesta taukoluvuiksi 1-0.
57. minuutilla nähtiin illan komein maali, Jonne Ketonen taiteili rankkarialueella ja laukoi 2-0. Velipoika Jesse tasoitti perhesaldon 65. minuutilla sijoittaen tolpasta ponnahtaneen paluupallon verkkoon, 3-0. Voiton ohella merkittävää on se, että Atletico syrjäytti lohkon kakkospaikalta Tuusulan, joka nyt paseeraa pinnan jäljessä kolmantensa.
Tiistaina 11.8. Atletico pelasi Myllypurossa HerTo:a vastaan.

Heimo Laaksonen

Edellinen artikkeliKaavoittaja kutsuu asukkaita suunnittelemaan Malmin lentokentälle uutta kaupunginosaa
Seuraava artikkeliKolme sanatonta tarinaa vie tunnelmasta toiseen