Eliteä juhlittiin Tapanilan Nutalla

Upea kakku juhlisti kauden päättäjäisiä. KUVA LAURI JÄRVINEN

Tapanilan Erän ja SC Vantaan yhteistyöjoukkue Eliten ensimmäinen kausi saatiin komeasti päätökseen Tapanilan Nutalla viime keskiviikkona järjestetyssä Elite-juhlassa.

Eliten debyyttikausi tuotti SM-kisoista pronssiset mitalit ja komeimpana saavutuksena pääsyn edustamaan Suomea lajin MM-kisoihin Färsaarille. MM-kisoissa joukkueen sijoitus oli hienosti seitsemäs, mutta jätti tavoitteellisille voimistelijoille sopivasti hampaankoloon tulevaa kautta ajatellen.

Joukkue on kauden aikana oppinut, että kovalla työllä on mahdollista saavuttaa korkeitakin tavoitteita ja tämä siivittää tyttöjä eteenpäin voimistelu-uralla.
Elite-juhlien keskipisteenä oli luonnollisesti voimistelijat ja valmentajat. Täpötäysi Tapanilan Nuta sai kuunnella, kun Erän pienet voimistelijat Linda, Sanni ja Milka haastattelivat Eliten kapteeneja Emmaa ja Oliviaa. Eliten taustalla oleva huipputiimi palkitsi paitsi joukkueen myös aktiivisimmat Elite-äidit muistolahjoilla ja Tapanilan Erän edustaja Antti Kastari piti  puheen ja muisti joukkuetta Urheilukeskuksen lahjakortilla.

Maljojen kohottamisen jälkeen päästiin asianmukaisen tarjoilun kimppuun – Elite-logolla ja joukkueen kuvalla koristeltuihin täytekakkuihin. Juhlat jatkuivat tanssin merkeissä ja lopulta palkittiin Vuoden Eliteläinen. Kunniamaininnan ja kiertopalkintopokaalin nappasi itselleen joukkueen kapteeni Emma, joka on koko kauden ajan osoittanut kaikessa toiminnassaan erinomaista Elite-henkeä.

Juhlien jälkeen joukkue treenaa vielä hetken ennen kesälomaa ja omatoimisen harjoittelun jaksoa. Yhteistreenit jatkuvat heti elokuun alussa, jolloin koko Elite-joukkue suuntaa Bulgariaan harjoitusleirille ja valmistautuminen uutta kilpailukautta varten alkaa.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliPalvelukoti sai toisen sydämen
Seuraava artikkeliPonnistajat vakuuttavina, muilla aneeminen kierros