Mosa heräsi sateessa

Vesa Kinnunen ja Leena Zellama kiittelivät koulujen pelastamisen eteen töitä tehneitä Tiina Jaakkolaa, Jennia Korkeaojaa ja Seppo Siika-ahoa. KUVAT TEIJA LOPONEN

Sateenvarjot ja telttakatokset värittivät sunnuntaista Tapanilan kaupunginosatapahtumaa, jossa taivaalta tuleva vesi karsi hivenen yleisömäärää.

Mosa herää –tapahtuma Tapanilan torilla oli yksi sen historian vetisimmistä, mutta tunnelma ei siitä kärsinyt. Luokkatoimikuntien ja yhdistysten myyjät ja esittelijät eivät saaneet yhtä paljon kauppoja aikaan kuin paremmilla keleillä on saatu, mutta siitä ei lannistuttu.

Sade ei innokkaita mosalaisia haitannut, torille tultiin katsomaan Mosa herään antia.
Sade ei innokkaita mosalaisia haitannut, torille tultiin katsomaan Mosa herään antia.

Lapsille päivän kohokohtia olivat Tapanilan VPK:n paloautoon tutustuminen ja hevosajelut, moottoripyöräkyydit sen sijaan oli turvallisuussyistä peruttu.

Aikuisia lämmitti erityisesti Tapanilan kunnia-asukkaan nimitys. Tänä vuonna tuo kunnia päätettiin jakaa useamman ihmisen kesken, jotka kaikki ovat tehneet rutkasti töitä koulujen pelastamisen suhteen. Seuran puheenjohtaja Vesa Kinnusella ja viime vuoden kunnia-asukkaalla, opettaja Leena Zellamalla, oli ilo jakaa kunniakirjat Tiina Jaakkolalle, Jenni Korkeaojalle ja Seppo Siika-aholle. Saajat saivat paikallaolijoilta runsaat suosionosoitukset.
Mosa herään kaikki ohjelmat oli tänä vuonna toteutettu paikallisin voimin, musiikkia myöten.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliKupla ja koirapuisto väistyvät rakentamisen tieltä
Seuraava artikkeliElite kurottaa kohti maailman kärkeä