PuMalla menestyksekäs kausi

puma volley tytöt
PuMan D-tytöt finaalipelissä - tuloksena aluemestaruus.

Lentopallon sarjakausi alkaa olla taputeltu. Koillisessa toimiva junioreiden erikoisseura PuMa osallistui sarjapeleihin peräti 22 joukkueella, joka lienee historian ennätys.

Noin 200 nuorta osallistuu eri ikäluokissa kilpapeleihin. Pojat ovat tehneet vahvan tulemisen ja nyt harrastajia on miltei yhtä paljon kuin tyttöjä.

PuMa-Volleyn B-tytöt nappasivat Etelä-Suomen aluemestaruuden ja SM-finaalissa joukkue sijoittui 7. sijalle. Baltic Sea –turnauksessa joukkue voitti B-sarjan. D-tytöissä Lions -joukkue voitti aluemestaruuden ja Tigers-joukkue Tiikerisarjan hopean. E-tyttöjen joukkue voitti aluemestaruushopeaa ja Baltic Sea –turnauksessa kultaa.

D-pojissa Ässät voittivat aluemestaruushopeaa. Poikien Tiikeri-sarjan aluemestaruusfinaalit ovat vielä edessä.

Muillakin joukkueilla oli sarjoissa hyvät sijoitukset. C-tytöissä joukkueet sijoittuivat valtakunnallisessa sarjassa 22. ja 30. sijalle 113:sta joukkueesta. Kolmas joukkue tsemppasi myös viimeisessä turnauksessa toiseksi. E-pojissa kolme joukkuetta kisasivat kärjen tuntumassa, mutta paras sijoitus oli 4.sija aluemestaruussarjassa. C-pojat sijoittuivat 30. sijalle 49:stä.

Baltic Sea –turnauksessa pojat voittivat kultaa.

PuMan toiminta on laajentunut voimakkaasti. Harrastusryhmät ovat vetäneet nuoria ja aikuisharrastajia mukaan. 6-8-vuotiaiden toiminta on hyvin aktiivista. Uutena on käynnistynyt 3-6-vuotiaiden lentisliikkarit.

PuMa on pyörittänyt useilla alakouluilla Easy Sport –kerhoja ja niihin osallistujia on ollut mukavasti. PuMa on osallistunut myös Puistolan peruskoulun 7. luokkalaisten aamuvalmennukseen lentopalloteemalla. Ensi syksynä toiminta laajenee yläasteikäisten kilpapelaajien aamutreenien ohjaamiseen Malmilla.

Kesällä pumalaiset treenaavat ahkerasti ja mukaan tulee beach-pelaaminen. PuMa järjestää kesäkuussa Easy Sport –kerhoja 10-16-vuotiaille nuorille. Kilpapelaajille järjestetään uutuutena viikkokisoja ja leirityksiä.

Jouni Lind

www.puma-volley.fi

Edellinen artikkeliMeritaimenten ja raskasmetallien Longinoja
Seuraava artikkeliLautakunta seminaariin, valtuusto lähetekeskusteluun: Mielipiteet yleiskaavaluonnoksesta julki toukokuun alussa