PuiU:lle mitalisadetta SM- ja ikäluokkamestaruuskisoissa

Alle 17- ja 15-vuotiaiden sulkapallon SM-kisat sekä 13- ja 11-vuotiaiden ikäluokkamestaruuskisoihin osallistui yhteensä 159 pelaajaa eri puolelta Suomea. Viime vuosien tapaan PuiU:n juniorit saavuttivat menestystä useammassa peliluokassa.

11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Lilli Lauri voitti kaksin- ja nelinpelissä kultaa nelinpeliparinaan Jemina Salonen. 11-vuotiaden tyttöjen kaksinpelissä neljän parhaan joukossa oli kolme puistolalaista. Hopeaa sai Cecilia Harti ja menestystä täydensi Hanna Häkkisen 4. sija.

Tyttöjen nelinpelissä finaali oli seuran sisäinen mittelö, josta hopeamitalin kuittasivat Cecilia Harti ja Hanna Häkkinen. Cecilia Harti saavutti myös sekanelinpelissä kultaa ja Hanna Häkkinen pronssia.
13-vuotiaiden poikien kaksinpelissä Sami Blümchen taisteli itsensä hopealle ja Thomas Harti täydensi PuiU:n menestystä neljännellä sijallaan. Lisäksi Sami ja Thomas saivat hienosti kultaa nelinpelistä.  Aleksi Toivio saavutti neljännen sijan poikien nelinpelissä.

13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa seuraan saatiin myös tuplamestari. Julia Salonen voitti kultaa sekä kaksinpelissä että nelinpelissä. Tyttöjen nelinpelissä Meri Blümchen sijoittui 4. sijalle. Kahden kultamitalin lisäksi Julia Salonen  saavutti parinsa Sami Blümchenin kanssa 13-vuotiaiden sekanelinpelissä hopeaa.

15-vuotiaiden poikien sarjassa Eero Laurilla oli kolmen mitalin päivä. Kaksinpeleissä hän jäi täpärästi hopealle, mutta nelinpelissä hän sai kultaa parinsa Teemu Taivaisen kanssa. Lisäksi sekanelinpelistä tuli toinen mestaruus. Teemu Taivainen sijoittui kaksinpelissä kolmannelle sijalle.

Emilia Harti voitti 17-vuotiaiden sekanelinpelistä kultaa. Lisäksi hän saavutti kolmannen sijan tyttöjen nelinpelistä ja neljännen sijan kaksinpelistä.
Kisojen upea menestys on hieno palkinto seuran tekemälle juniorityölle. Kilpaurheilun lisäksi seurassa sulkapalloa pelaa myös suuri joukko harrastajia. Puistolan urheilijoilla on valmennusta minisulkiksesta aikuisryhmiin. Lisätietoja: www.puistolanurheilijat.fi/sulkapallo