Esittelyssä: Tuulikki Tepora (kd.)

Tuulikki Tepora

Tuulikki Tepora, 65, on kasvatustieteen maisteri ja eläkkeellä yli 40 vuoden työuran jälkeen luokanopettajan virasta. Pihlajamäessä asuva Tepora on avioliitossa, josta on kolme aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi.

Tuulikki on Kristillisdemokraattien Helsingin piirin puheenjohtaja ja sen tehtävän myötä myös Suomen Kristillisdemokraattien puoluehallituksen jäsen. Muita luottamustehtäviä ovat Oy Helsingin Asuntohankinta Ab:n hallituksen ja Sote-jaoston jäsenyys. Ne tulivat vuoden 2012 kunnallisvaaliehdokkuuden kautta.

Eduskuntavaaliehdokkaana Tepora on ensimmäistä kertaa. Hänen tärkeät vaaliteemansa ovat perheen hyvinvointi, palvelujen suuntaaminen perheiden tarpeisiin ja tukeen kasvatustyössä, lasten ja nuorten laadukas koulutus kaikkialla Suomessa sekä nuorten työllistäminen. Ikääntyvien oikeus saada hyvää, oikeanlaista hoitoa ja kuntoutusta tarpeen mukaan on taattava.

Puolueensa linjan mukaisesti avioliitto on Tuulikille miehen ja naisen välinen liitto, eikä lapsen ensisijaista oikeutta sekä isään että äitiin saa lakisääteisesti horjuttaa. Pariliitto on sopiva nimitys kahden miehen tai kahden naisen liitolle.
Suomen sisäisestä ja ulkoisesta turvallisuudesta on pidettävä huolta ja lisättävä niihin määrärahoja.

Malmin lentokenttä tulee säilyttää, sillä Helsingistä löytyy runsaasti parempia asuntojen rakentamiseen sopivia alueita kuin Malmin kenttä.
Tuulikin harrastuksia ovat laulu sekä raamatullinen tanssi. Some-aktiivisuuttakin on jonkin verran, mutta mielellään hän on myös toreilla, turuilla ja tilaisuuksissa kohtaamassa ihmisiä.

Timo Huotinen

Edellinen artikkeliAsukasaktivismilla voi vaikuttaa!
Seuraava artikkeliErä pronssin kimppuun!