PuMan B-tytöt Etelä-Suomen mestareiksi

PuMan B-tytöt voittivat Etelä-Suomen mestaruuden.

PuMa-Volleyn B-tyttöjen joukkue voitti lauantaina Etelä-Suomen aluemestaruuden lentopallossa. Kultajuhlia vietettiin Valkealassa. Finaalissa oli vastassa Valkealan Kajon joukkue, jonka pohjoishelsinkiläinen joukkue voitti 2-1. Pronssille sijoittui Korian Ponsi.
PuMan joukkue on myös kärkisijoilla valtakunnallisessa SM-sarjassa. Viime kesänä joukkue voitti kansainvälisessä Power CUP  turnauksessa kultaa C-tyttöjen sarjassa ja tammikuussa Baltic Sea Junior –turnauksessa.
PuMan C-tyttöjen joukkue sijoittui aluemestaruuskisoissa neljänneksi ja C-pojat viidenneksi. Myös PuMan muut joukkueet sijoittuivat hyvin B-tyttöjen 2. joukkue 8. sijalle ja C-tyttöjen 2. joukkue 7. sijalle.
Lentopallon sarjakausi päättyy huhtikuussa. Edessä on mini-ikäisten (9-10- ja 11-12-v) aluemestaruusottelut sekä vanhempien junioreiden SM-sarjojen loput turnaukset.
B-tytöt ovat jo varmistaneet pääsyn SM-finaaliin, joka pelataan 18.-19.4. C-tytöt karsivat ensi lauantaina välieriin pääsystä.