Sini haettiin VOF-kisaan karaokebaarista

sini järvinen
Sini Järvinen on avannut Facebookiin artisti-sivun, jossa hän kertoo elämästään musiikin parissa. KUVA TOMMI SAVIRANTA

Tapanilalainen Sini Järvinen esiintyi viime viikolla television Voice of Finland –ohjelmassa ja räjäytti tunnelman kattoon ohjelman loppumetreille osuneella vuorollaan.

Sinin tulkinta Alicia Keysin biisistä If I Ain’t Got You oli niin huikea, että raadilla meinasi loppua ylisanat, kun kaikki koittivat kilvan houkutella laulajalupausta tiimiinsä.

Neljä päivää tv-ohjelman ulos tulon jälkeen Sini oli vieläkin ihan liekeissä.

– Nyt tuntuu ihan mahtavalta! Vuosi 2015 on ainakin lähtenyt kunnon pöhinällä käyntiin. Olen tosi tyytyväinen, että lähdin kisaan; on nimittäin ollut niin hauskaa ja mielenkiintoista!

Yllättäen Sini kertoo, että hän on aina suhtautunut aika kielteisesti laulukisoihin.

– Missasin ohjelmaankin hakemisen deadlinen, mutta sattuman kaupalta osuin Erottaja-baariin karaoke-hakuun, josta ohjelman tuottajat löysivät minut.

Ennen ohjelmaa Sini Järvinen paljasti aikeensa osallistua laulukisaan omilla Facebook-sivuilla.

– Heippa peeps! Meikä meni ja osallistui The Voice of Finlandiin. Telkkarit ja läppärit auki tulevana torstaina eli 5.2., kun mun naamaa ja ääntä saa ihmetellä nelosella klo 20.00! Täällä toki muistuttelen teitä dementikkoja vielä ainakin torstaina. Tätä sivua ja sen sisältöjä saa muuten tykkäillä, jakaa ja kutsua tykkäämään niin paljon kun ikinä huvittaa. Peace.

Ylpeyttä ja syystäkin tunsi Facebookissa myös Tapanilan oman kylän pappi, Esa Järvinen, sillä laulajalahjakkuus Sini Järvinen on hänen tyttärensä.

– Perhe on ollut alusta asti tukemassa ja jännittämässä kanssani. Siskoni olivat tukijoukkoinanikin Ääni ratkaisee-vaiheessa. Tuntuu siltä, että koko perhe on lähtenyt kilpailuun mukaan, ei tarvitse yksin keksiä vastauksia haastattelukysymyksiin, Sini purskahtaa nauruun.

Pirjo Pihlajamaa