Viikkiläisten tekemä uutispaketti on ilmestynyt

Vuoden ensimmäinen Viikissä tapahtuu –lehti on tullut painosta keskiviikkona. Nimensä mukaisesti kotikulmien asioihin paneutuva lehti on täynnä ajankohtaista uutispuuroa, josta riittää hyvää ja yllätyksellistä evästä myös muille helsinkiläisille.

Tuore lehti kertoo muun muassa julkisten puusiltojen pelastajasta, kaupunginjohtajan tulevasta vierailusta, läksyavusta, bussien reittisuunnitelmista, yleiskaavasta ja Viikin Gardenian tilanteesta.

Alueen asioista kertova ja niitä taustoittava lehti on asukkaiden yhteisponnistuksen tulosta. Lehteä julkaisee Viikki-Seura ja kirjoittajina ovat sen aktiivit. Kuka tahansa viikkiläinen saa auttaa lehden teossa.

Viikissä tapahtuu –lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa sekä printtimuodossa että sähköisesti. Paperiversio jaetaan Koillis-Helsingin Lähitiedon välissä sekä viikkiläisten järjestämänä omana erillisjakeluna. Sähköinen versio löytyy sekä Lähitiedon lehtiarkistosta että Viikki-Seuran sivuilta.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliKysyjänä ja vastaajana Lillan ja Maria
Seuraava artikkeliPoliisi pyytää vihjeitä tyttöjen ahdistelijasta