Tapuli sai Soneran keinonurmen!

Ensi kevään päivökotilasten Kimalais-cup saatetaan ehtiä jo kirmaamaan Tapulin tekonurmella. KUVA SAMI KOSKINEN

Liikuntalutakunta päätti torstain kokouksessaan yksimielisesti, että Töölön Sonera stadionilta keväällä vapautuva keinonurmimatto siirretään keväällä Tapulin urheilupuiston hiekkakentän pinnaksi. Soneran alustaa havitteli myös Kannelmäki monien asukaskirjelmien tukemana.

Tapuliin on toivottu ja suunniteltu keinonurmea viimeiset viisi vuotta. Nyt se on tosi, ja Malmin Palloseuran ja Puistolan Urheilijoiden nuorten jalkapalloilijoiden harrastusolosuhteet paranevat merkittävästi. Tapulin valitsemista puolsi vahvasti se, että Koillis – Helsinki on jäänyt pahasti jälkeen  Helsinkiin synnytetyissä tekonurmissa.
Lisäksi tulevalle ”Tapulin tekikselle” saavat tiettyinä aikoina mennä seurojen vakiovuorojen lisäksi höntsäilemään ja pelailemaan alueen nuoret ja kaveriporukat.
– Esitin lautakunnassa Tapulin valitsemista Soneran matolle, ja se sai yksimielisen kannatuksen, iloitsee lautakunnan varapuheenjohtaja Heimo Laaksonen, ja kertoo paimentaneensa asiaa viime syyskuusta asti.

Koillis-Helsingin Lähitieto