Vesi sulki Jakomäen terveysaseman

jakomäen terveysasema
Jakomäen terveysasemalla sattui tiistaina vesivahinko, jonka vuoksi terveysasema suljettiin. Neuvola oli auki normaalisti. KUVA PIRJO PIHALAJAMAA

Jakomäen terveysasema oli kiinni ainakin loppuviikon vesivahingon vuoksi. Potilaat hoidettiin Puistolan terveysasemalla.

Tiistaiaamun ensimmäiset asiakkaat Jakomäen terveysasemalla saivat hoitoa, mutta sitten vastaanotot suljettiin vesivahingon vuoksi.
-Lääkäri sanoi, ettei täällä voi tehdä töitä kun tulee vettä katon läpi, kertoo terveysasemalla aamutuimaan asioinut Vesa Vähätalo.
Osastonhoitaja Pirkko Holvitie Jakomäen terveysasemalta kertoi keskiviikkona, että vielä on epäselvää kuinka suuria remontteja vesivahinko aiheuttaa.
-Vielä emme ole saaneet kosteusmittausten tuloksia, joten ainakin loppuviikon olemme kiinni. Maanantaista ei vielä ole tietoa, mutta jos terveysasemaamme ei voi vielä avata, jatkuu palvelu Puistolassa, Holvitie toteaa.
Maanantaina voi katsoa Jakomäen terveysaseman kotisivulta, onko talo voitu avata, tai soittaa Puistolan terveysaseman palvelunumeroon 09 3105 3300 ja tarkistaa sieltä, mihin osoitteeseen kannattaa suunnata hoitoa saadakseen.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliTapulikaupunkiin putosi pommikone ja lentäjä, onko kone pommeineen yhä maassa?
Seuraava artikkeliHietakummun lapset parakkeihin