Pukinmäen Siwa ryöstettiin taas

Poliisi toivoo lisää silminnäkijähavaintoja sekä vihjeitä kuvassa näkyvästä tekijästä. VALVONTAKAMERAKUVA

Arviolta 20-vuotias mies ryösti astalolla uhaten Eskolantie 12:ssa olevan ruokakaupan torstaiaamuna kello 7.25 aikaan.

Tummaan takkiin, housuihin, kenkiin ja sormikkaisiin pukeutunut ja kasvonsa sinisellä huivilla peittänyt hoikka mies oli saanut myyjää uhkaamalla vähäisen summan rahaa. Myyjän lisäksi liikkeessä oli asiakkaita. Kukaan ei loukkaantunut.

Todistajien mukaan mies oli lähtenyt kaupan pihasta mustalla Jopo-polkupyörällä Unikkopolkua ylöspäin. Ryöstäjällä oli takin alla tummanharmaa huppari, jonka huppu oli vedetty pään yli. Hupun alla oli vielä tumma pipo. Selässään mies kantoi tummaa reppua.Eskolantie+12+ryosto+1

Tutkinnallisista syistä Helsingin poliisi ei kerro tarkempia tietoja tekijän käyttämästä astalosta. Astalo on kuitenkin sellainen, että tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Poliisi toivoo vihjeitä tekijästä ja hänen käyttämästään pakoreitistä johtokeskuksen numeroon 0295 417 935 tai sähköpostiin ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Eskolantien Siwa on joutunut ryöstön kohteeksi useamman kerran. Edelliskerta tapahtui kaksi viikkoa sitten perjantai-iltana kuuden aikaan, jolloin kommandopipoinen mies sai teräaseella kassaa uhaten pienen rahasumman.

Ryöstäjän tuntomerkeiksi annettiin vaaleaihoinen, suomea puhunut, hoikka ja noin 170 senttimetriä pitkä mies, joka oli pukeutunut tummiin housuihin, hansikkaisiin, siniseen tai mustaan huppariin, jonka edessä oli tekstiä.

Pirjo Pihlajamaa

 

 

Edellinen artikkeliTapanilan Erä aloittanut piste per peli tahdilla
Seuraava artikkeliKokoomuksella lämminhenkinen juhla