Pisteet Malmille

Ottelun neljännen maalin viimeisteli Karla Makkonen. KUVA PETRI LUNKI

Lähtökohta MPS:n ja Tipsin kauden kolmannelle kohtaamiselle ei ollut paras mahdollinen.

Lukuiset loukkaantumiset kiusaavat kumpaakin joukkuetta ja kotijoukkue Tips koki ison menetyksen juuri ennen pelin alkua luottopelaaja Hanna Onufriewin loukatessa nilkkansa alkulämmittelyssä.
Ottelu lähti käyntiin kotijoukkue Tips:n hallinnassa ja jo toisella peliminuutilla Tips oli siirtyä johtoon Minna Pelkosen antaman vaparin kolahtaessa ylärimaan. Vaikka Tips lievästi hallitsikin peliä aloitti maalinteon MPS. Malmin Kauniit Keltaiset nousi oikealta Veera Ollilan voimin. Tipsin puolustus sai purettua Veeran keskityksen, mutta sitten Tiina ”Justu ” Saario vei vierailijat 0-1 johtoon. Tips alkoi vierailla MPS maalia vartioineen Minja Lahdelman tontilla liian usein ja kotijoukkueen kavennuksen iski Dali Meller.
Toiselle puolikkaalle tuli hyvin latautunut MPS. Syötöt alkoivat onnistua , paikkoja saatiin luotua ja katsomo sai nauttia kolmesta kauden upeimmasta maalista.  Kun ottelua oli käyty reilu tunti MPS sai kulman vasemmalta, jota asettui antamaan Veera ”Velli” Vartiainen. Tips sai purettua tilanteen, mutta paluupalloon ehti ensimmäisenä Daisy Währn, jonka teki upean 1-2 maalin Sanna Timosen selän taakse. Vain pari minuuttia ja Ulla Matikainen iski 1-3. Ottelun neljännestä maalista vastasi Karla Makkonen Justun oivallisen syötöstä.
Kotijoukkue Tips pääsi vielä ottelun loppupuolella kaunistelemaan numeroiksi 2-4.
Voiton myötä Malmin Kauniit & Keltaiset nousi yläloppusarjassa kolmanneksi. Seuraavaksi MPS naiset kohtaavat 4.10. kello 16 sarjan kakkospaikalla majailevan  VIFK .

Kari Silfver

Edellinen artikkeliIrina Suikasen maailmankuva galleriassa
Seuraava artikkeliNuorisoasiainkeskus osti raviponin