PuiU:lla näyttävät juhlat

puiu juhla
Zumbaa testattiin suurella innolla. KUVAT JOUKO SIRO

Puistolan Urheilijat näkyivät ja kuuluivat toissa lauantaina Koudan kentällä viettäessään 85-vuotisjuhliaan. Yleisö pääsi itse testaamaan erilaisia lajeja ja ihastelemaan näytöksiä .

-Zumba, kahvakuula ja core &streching olivat kolme suosituinta testauslajia, mutta myös muita lajeja kokeiltiin innokkaasti, kertoo Puistolan Urheilijoiden puheenjohtaja Uljas Joki.
Salissa seurattiin silmä tarkkana akrobatiaesityksiä ja muita näytöksiä.
PuiU:n maratonklubi ja juoksukoulut herättivät kiinnostusta, samoin kesällä MM-kultaa Eukonkannon kisoissa ottaneet Janette Oksman ja Ville Parviainen, jotka antoivat tietenkin kantonäytöksen.

puiu juhla
PuiU:n Janette Oksman ja Ville Parviainen nappasivat kesällä Eukonkannon MM-kultaa. Innokkaista tytöistä Mikko sai vähän lisäpainoa näytökseen.

-Vaikka seura on vanha, on meillä joka kausi jokin uusi suosittu laji tarjolla. Seuraamme sitä, mitä asukkaat haluavat harrastaa ja tarjoamme siihen mahdollisuuden lähellä. Ainoa ongelma tahtoo olla salitilojen niukkuus kunto- ja terveysliikunnan puolella, kertoo Joki.
Tapahtumassa esittäytyivät kaikki jaokset jalkapallosta tennikseen ja sulkapallosta kunto- ja terveysliikuntaan sekä keilailuun. Myös Puistolan VPK:n nuorisojaosto  piti ulkona oman välinenäytöksensä.
Tapahtumaan saapui myös lukuisa joukko vanhoja PuiU:laisia tapaamaan tuttuja ja katsomaan nykypäivän menoa.
PuiU:lla oli ilo palkita tehokkaat Liiketalouden perustutkintoa oppisopimuskoulutuksessa suorittaneet työntekijänsä Jouni Leppäsaajo ja Mikko Reponen. Mitaleja kaulaansa saivat pienet jalkapalloilijat.

Teija Loponen

Edellinen artikkeliRiku Ahola pyrkii eduskuntaan
Seuraava artikkeliTalenttikisa nuorten voimin