Atletico katkaisi tappioputkensa

Voitto näytti maistuvan myös MPS/Atletico Malmin 1-0-osuman alustaneelle Miro Kautille. KUVA V-P LIIMATAINEN

Kolmosen ykköslohkossa kolmen ottelun tappioputkeen suistunut MPS/Atletico Malmi havitteli viime perjantaina paluuta voittokantaan hyvään syysvireeseen päässeen FC Kontun vieraana Kontulassa.

Ennen ottelun alkua päähuomio kohdistui Atleettien tolppien väliin, jossa neljän muun maalivahdin poissaoloja paikkasi MPS:n edustusjoukkueen 18-vuotias Rolf Ermilä.
Ottelun ensimmäinen puoliaika ei molemmin puolin pirteästä pelaamisesta huolimatta tarjonnut noin satapäiselle yleisölle ihmeemmin nähtävää tilanteiden muodossa.
Tauon jälkeen tulostaulun 0-0 oli vaarassa murtua jo useampaankin kertaan, ja viimein varttituntia ennen täyttä aikaa Atleticon Janne Hampaala siirsi irtopallon verkkoon Kontu-maalivahti Christos Zavrosin torjuttua Miro Kautin keskityksen eteensä.
Vaikka toista puoliaikaa mainiolla pallonliikuttelullaan hallinneella Atleticolla oli hyviä paikkoja lisämaaleihinkin, jäi päätöslukemiksi lopulta niukka, mutta sitäkin ansaitumpi 1-0.

V-P Liimatainen

MPS:n Sipoon peli siirtyi

Otteluperuutukset saivat jatkoa myös Malmin Palloseuran edustusjoukkueen kohdalla. Mosan kentän vettynyt nurmi esti viime viikon tiistain kotiottelun SibboV:tä vastaan. Pelipäiväksi muuttui sunnuntai 14.9. klo 16.15, ja paikaksi Töölön Pallokenttä 6.
Nyt perjantaina klo 18.00 MPS kohtaa Talin 1 nurmella FC POHU:n. Toivottavasti pelikelpoisella nurmella. Seuraava yritys pelata Tapanilassa on jo ensi tiistaina 9.9. klo 18.00, jolloin MPS saa vieraakseen HIFK/2:n.

HL

PuiU kärsi pahan tappion

Puistolan Urheilijat kärsi tappion FC Vantaan vieraana keskiviikkona 27.8 lukemin 4-1. Häviö tuli putoamiskamppailun kannalta tärkeässä ottelussa.
FC Vantaa oli ottelussa terävämpi ja johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0.
Ottelu oli varsin tasaväkinen, mutta kotijoukkue oli tällä kerralla tarkempi maalipaikoissaan. PuiUn loppukiri kaatui heti 3-1-kavennusmaalin jälkeen vastustajan iskiessä 4-1-lukemat taululle. PuiUn maalista vastasi Ilmari Tiainen.
Seuraavaksi PuiU esiintyy kotiyleisölle Koudan nurmella sarjajohtaja Nurmijärven Palloseuraa vastaan perjantaina 5.9. klo 18.45.