Metsästyskonsulttina esiintynyt anasti arvoauton

Jos tiedät kuvan auton tai sen anastajan liikkeistä, ilmoita asiasta poliisille. Autossa oli kiinnitettynä tilapäiset rekisteritunnukset (ns. siirtolupakilvet) GK-7870. KUVA POLIISIN ARKISTOKUVA

Malmilaisesta autokaupasta toissa perjantaina koeajoon saatu katumaasturi on teillä tietymättömillä.

Takoraudankujan liikkeeseen elokuun 8. päivä kello 14 aikaan tullut noin viisikymppinen mies halusi heittää lenkin mustalla Range Rover Sport –maasturilla vuosimallia 2007.

Murtaen suomea puhunut koeajaja esitti ajokorttinsa, jossa oli hänen kuvansa ja nimenä Jorma Pesonen. Yhteystietoja kysyttäessä mies jätti käyntikortin, jossa Pesosen ammatiksi ilmoitetaan metsästyskonsultti.

Tunnetko Pesosta?
Tunnetko Pesosta? KUVA POLIISIN ARKISTOKUVA

Kun mies ei palauttanut 40 000 euron hintaista autoa sovitun neljän tunnin sisään, eikä miehen ilmoittamasta puhelinnumerosta vastattu, teki autokauppa rikosilmoituksen. Poliisi on saanut selville, että ajokortti on väärennetty.

Törkeää petosta tutkiva poliisi pyytää yleisön apua huijarin henkilöllisyyden ja majapaikan sekä auton olinpaikan selvittämiseksi. Havainnot voi kertoa virka-aikana Helsingin poliisin puhelinnumeroon 0295475242, virka-ajan jälkeen numeroon 0295474080 tai sähköpostilla osoitteeseen omaisuusrikoksetrpo.helsinki@poliisi.fi.

Pirjo Pihlajamaa

 

 

Edellinen artikkeliVanha mosalainen kävi vierailulla Australiasta
Seuraava artikkeliÄlkää unohtako pieniä koululaisia!