Rattijuoppo hiittaili Tapaninvainion asuinkaduilla

Poliisi juoksi rattijuopon kiinni. Arkistokuva ei liity tapahtumiin. KUVAAJA PIRJO PIHLAJAMAA

Poliisi hälytettiin tänä aamuna viideltä Pukinmäen McDonaldsille, jossa oli nähty päihtyneen oloinen mieskuski. Pukinmäenkaaren liikenneympyrän luona poliisia tuli vastaan tuntomerkkeihin sopiva kuski, joka poliisin nähtyään kaasutti karkuun.

Poliisi kaarsi pillit päällä seuraamaan pakenijaa Karhusuontien kautta Kastanjatielle, jossa rattijuoppo täräytti autonsa metallitolppaan ja jatkoi matkaa kevyen liikenteen väylän kautta heittelehtien Tapaninvainiontielle ja sivuluisussa Jokitielle. Jokipolulla kuski löi liinat kiinni ja päätti haastaa virkavallan juoksukisaan, jonka hän hävisi.

Selvisi, että kuskilla oli ajokielto jo ennestään. Nyt hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman, 1,82 o/oo.

Pirjo Pihlajamaa

Edellinen artikkeliSatoa ja silmänruokaa Viikissä
Seuraava artikkeliLähitieto on palannut kesätauolta