Eräläisillä vilkas viikonloppu

Asla ja Azra-joukkueet kisasivat Lumossa. Kuva Laura Niini

Viikonvaihteeseen mahtui joukkuevoimistelua Vantaalla ja Mäntsälässä, sekä perinteinen Mosa Herää-tapahtuma Tapanilassa. Voimistelujaoston oma piste keräsi paljon voimistelusta kiinnostuneita tapanilalaisia ja pääsipä Ariel-joukkue näyttämään taitojaan ulkona kevätauringon paisteessa – tytöt saivatkin arvokasta esiintymiskokemusta tavanomaisesta kisapaikasta poikkeavassa ympäristössä ja tunnelma Tapanilan torilla oli keväisen leppoisa.

Varsinaiset kisat käytiin Vantaan Lumossa ja Mäntsälän HJM-Cupissa. Mäntsälässä Elite Pre Jr keräsi 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa pisteet 16.917 ja Elite Alexa 10-12-vuotiaiden sarjassa 16.167. Molemmat sijoittuivat omissa sarjoissaan neljänsiksi. Alvan kategoria 8-10-vuotiaiden sarjassa oli 6.

Lumossa viikonlopun tuloksellisesti parhaasta suorituksesta vastasi 12-14-vuotiaiden SM-sarjan Alexia, joka nappasi pronssia pistein 14.867. 10-12-vuotiaiden sarjassa Axorian pisteet 16.200 riittivät tällä kertaa viidenteen sijaan. 12-14-vuotiaiden kilpasarjan Asla saavutti kategorian 5. Azra oli omassa 14-16-vuotiaiden harrastesarjassaan viides (13.633) ja Evie samassa sarjassa yhdeksäs (11.067).

Äitienpäiväviikonloppuna Tallinnassa kisataan lajin EM-kisat, ja mukana Suomea edustamassa on myös juniorisarjan Elite. Lauantaina Mosahallissa järjestettävässä Aurinkoisessa Stara-tapahtumassa taitojaan esittelee Erän joukkueista Adora, Adriana, Amada, Aida, Ailia ja Ailia 06. Yhteensä tähän Tapanilan Erän voimistelujaoston järjestämään tapahtumaan on ilmoittautunut 33 joukkuetta pääkaupunkiseudulta.

Lauri Järvinen

Edellinen artikkeliValtava yleisömeri laski yhteen ääneen Viikin lehmät laitumelle
Seuraava artikkeliPukinmäen taidekoulujen uutuushanke: Sirkusta seniori-ikäisille