Kailialan maalishow kypsytti Happeen

Eräviikinkien maalivahti Santtu Stranbergilla riitti torjuntaurakkaa etenkin ottelun viimeisen 10 minuutin aikana. Kuva salibandyliiga

Eräviikinkien Miko Kailialan unelmailta Jyväskylässä masensi kotijoukkue Happeen. Kailiala mätti 5 maalia ja antoi yhden maalisyötön EräV:n voittaessa maalein 7-9.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat Eräviikinkien ja Kailialan. Avauserän lukemat olivat 1-4 tehomies Kailialan onnistuessa kahdesti. Toisessa erässä maalilinko onnistui kolmesti, ja sekin päättyi stadilaisten 1-4 hallintaan.

Päätöserässä eräviikkareiden energiat hupenivat. Kapea pelaajarinki verotti, kotijoukkue Happee heilutti tahtipuikkoa etenkin ottelun viimeiset 10 minuuttia. Maaleilla räiskyi kuin uudenvuoden aattona. Kotijoukkue latoi pallon peräti 5 kertaa Santtu Stranbergin selän taakse. EräV:n ainoan, mutta tärkeän täysosuman tekaisi Jani Kukkola.

Tärkeä Happee -voitto oli EräV:n kahdeksas peräkkäinen. Se nosti joukkueen jo toiseksi sarjataulukossa, 7 pisteen päähän johtavasta Classicista.

Nyt on joulupukin vuoro jakaa lahjoja. Eräviikingit pelaa seuraavaksi lauantaina 30.12. klo 16.00 Vantaan Energia areenalla. Vastustaja TPS saapuu Suomen Turusta.