Etusivu Kumppanit Fallkullassa toimii kaunis kulmakahvila

Fallkullassa toimii kaunis kulmakahvila

ILMOITUS

fallkulla

Lokakuussa avattiin fallkullalaisten kotinurkilla Kahvila Neljä vuodenaikaa.
”Tätä olemme
 odottaneet. Tämä meiltä täältä puuttui.
Kiitos, kun perustit meille tämän kahvilan.” Tuon fallkulla2
parempia tervetulotoivotuksia ei yrittäjä Hilkka Nuutilainen olisi voinut toivoakaan.
Alkuhuuman jälkeen hänen mieleensä tulivat nekin realistiset lausunnot siitä, että ”Toivottavasti tämä nyt sitten menestyy, kun edelliset yrittäjät kerta toisensa jälkeen
lopettivat”. Tila oli ehtinyt olla tyhjillään jo 4,5 vuotta.

Nyt Tasankotien ja Helluntairaitin kulmauksessa, kampaamoa vastapäätä, on asiakkaiden 
mielestä kaunis ja kodikas kahvila.

Sen ovat löytäneet lapsiystävällisenä paikkana monet Fallkullan ja Tapanilan lapsiperheet. Myös etätyötä tekevät, lähimaastossa ja -kaduilla ulkoilevat, eläkeläiset ja koululaiset ovat kahvilan vakioasiakkaita. Monta uutta asiakasta vielä mahtuisi avaraan ja valoisaan kahvilaan, jotta se alkaisi kannattaa – ja asukkaat saisivat pitää kotikahvilansa, toteaa yrittäjä Nuutilainen. Hän toivoo vielä, että puistolalaisetkin olisivat tervetulleita kävelylenkeillään. 

Kahvila ei ole pelkkä kahvila kotitekoisine tarjoiluineen, vaan myös lounaspaikka. Kasvisruokaa tuoreen leivän kera on tarjolla joka päivä, myös viikonloppuisin.

Tässä Nuutilainen toteaa, että maanantaisin ja tiisaisin Neljä vuodenaikaa on suljettu: ”Se on minun viikonloppuni”.

Kahvilasta voi ostaa juomia, keittoa ja leivonnaisia mukaan. Sieltä voi tilata leivonnaisia, ja sinne voi myös tulla pitämään tilaisuuksia ja perhejuhlia, kunhan tarjoilu varataan kahvilasta. Tilaa on 25 hengelle. Kahvilan tiloissa järjestetään myös pieniä näyttelyitä, kuten jouluna oli tonttu- ja serviettikivien myyntinäyttelyt. Tapahtumista Nuutilainen lupaa mainostaa erikseen.